TILT TV WALL MOUNT For Panasonic TXP65V10 65 INCH PLASMA HDTV HD TV TELEVISION

Slimming bras.

Profitați de oportunitatea de a efectua schimburi sau reparații gratuite.

10 Min Lower Abs Workout - BURN Lower Belly Fat - Free Flat Belly Program

În email vă rugăm să transmiteți: Numărul facturii de achiziție Motivul apelării la serviciul de garanție Operatorul vă contactează și vă comunică procedura de returnare a bunurilor la sediul nostru. Termenul de procesare a solicitării începe din momentul recepționării în depozit a produsului returnat.

slimming bras

În cazul slimming bras care se confirmă că produsul nu este deteriorat mecanic, vom rezolva solicitarea slimming bras. Aveți nevoie de mai multe detalii?

slimming bras

Scrieți-ne Distrugere accidentală și furt 1 an Garanția Plus - Distrugere accidentală sau furt Nu-ți face griji pentru ceasul tău. Cu noi ești în siguranță!

slimming bras

Textul integral al termenilor și condițiilor de garanție pot fi găsite AICI Cum să raportați o reclamație Veți raporta evenimentul la operatorii noștri prin e-mail trimis la info brasty. În e-mail, specificați: Specificați numărul facturii Cauza daunei descrierea exactă a situației pentru care produsul a fost avariat sau furat. În cazul furtului de produse: Rezoluție privind amânarea cazului Protocolul oficial, Denunțarea, Confirmarea raportului din partea poliției - vă rugăm să nu uitați să menționați numărul atribuit prejudiciului.

slimming bras

Operatorul vă va oferi numărul aferent reclamației, apoi vă va contacta și veți discuta procedura următoare pentru trimiterea produselor deteriorate la sediul nostru. Perioada de procesare a reclamației începe odată cu primirea produsului deteriorat în depozit sau trimiterea confirmării necesare din partea poliției.

slimming bras

Cum funcționează procesarea? Dacă este o deteriorare a produsului, mai întâi vom oferi un diagnostic complet din centrul de service autorizat.

Dacă natura prejudiciului permite, vă sugerăm opțiunile de reparare și costului reparației.

slimming bras