Tratament LPG Cellu M6

Lpg slăbire

Conținutul

  lpg slăbire

  Lipomasajul reuseste sa indeparteze cu succes grasimea inestetica de pe abdomen,fese,coapse,aripioare,gambe sau brate. Lipomasajul este metoda non invaziva prin care se rezolva probleme si complexele create de toate tipurile de celulita:fibroasa,compacta,superficiala.

  Lipomasajul ramane arma secreta a tuturor persoanelor care desi fac sport si au o alimentatie sanatoasa nu reusesc sa slabeasca Procedura de lipomasaj trebuie sa fie una extrem de relaxanta fara vanatai si fara durere. Daca acestea sunt lpg slăbire organismul se inhiba rezultatele fiind zero.

  lpg slăbire

  Philippe Blanchemaison un renumit specialist in tratarea celulitei, medic specialist in problemele vasculare,lector al Departamentului de Medicina la Universitatea din Paris VI,cordonatorul studiilor clinice afirma ca sunt numeroase metode de infrumusetare care pe langa efectul lor de marketing mai fac si rau organismului.

  Spre exemplu electrostimularea daca se face este recomandat sa se faca 10 sedinte in jumatate de an,sa nu uitam pentru ce au fost inventati curentii diadinamici,galvanici si interferentiali.

  lpg slăbire

  Aceastia sunt recomandati persoanelor cu probleme locomotorii,post traumatisme etc. Folositi intr-un mod incorect si abuziv curentii electrici electrostimularea pot cauza osteoporoza,parkinson si alte boli care implica sistemul locomotor cat si pe cel nervos. Exemplele pot continua cu terapia laser,aparatura de joasa frecventa,frecventa radio,etc.

  lpg slăbire

  Toate acestea pot face mai mult rau decat bine. Dispunand de numeroase programe LPG CELLU M6 INTEGRAL 2 poate efectua urmatoarele programe: masaj de relaxare; masaj anticelulitic: celulita fibroasa,celulita compacta,celulita dureroasa,celulita postnatala, celulita moale cu retentie lpg slăbire lpg slăbire drenaj limfatic si venos; masaj de fermitate si contur prin stimularea secretiei de colagen; Inainte de inceperea tratamentului se efectueaza o analiza corporala complexa cu analizorul profesional Tanita, lider mondial in analiza corporala, in urma careia se va stabil cu exactitate procentul de grasime din organismmasa osoasa, masa musculara, nivelul hidric, grasimea de pe organe, varsta metabolica, rata metabolica.

  Toate aceste valori vor fi redate la nivel de segmente:mana stanga-dreapta, picior stang-drept si trunchi pentru a se determina cu precizie valorile din organism.

  lpg slăbire