Lierac body slim general slimming 2x200

General slimming

Conținutul

  Avantaje: Returnare in 30 de zile. Daca nu esti multumit de produs, ai la dispozitie 30 de zile in care poti sa-l returnezi. Livrare: Curierat rapid Lei Comanda ta va fi livrata prin serviciul de curierat rapid si va ajunge la tine in ore de la confirmare.

  Lierac body slim general slimming 2x Atenție: Ultimele bucăți disponibile! Această sinergie a ingredientelor active poate acționa atât asupra siluetei, cât și asupra calității pielii pentru un rezultat inovator de slăbire.

  Această cremă cu efect proaspăt se combină cu pielea pentru un efect instantaneu de teacă.

  pierde grăsime de burtă jiggly athlean x pierdere de grăsime

  Pentru a facilita pătrunderea ingredientelor active, a ajuta la desfundarea și tonifierea pielii, Laboratoarele Lierac au dezvoltat împreună cu un profesionist în modelare, o tehnică de masaj în 3 etape: transformarea corpului.

  PASUL 1: periajul pregătitor Înainte de a aplica produsul, închideți mâinile și periați cu articulațiile îndoite la coapse, șolduri și fese înainte și înapoi. Acest pas stimulează receptivitatea pielii și o energizează.

  cum să pierdeți în greutate pentru eveniment dnp death burner de grăsime

  PASUL 2: remodelarea frământării După aplicarea produsului cu mișcări ușoare, luați o faldă mare de piele cu 2 mâini și frământați-o în formă de S pe întreaga zonă, mâinile mergând în general slimming opuse.

  Începeți gestul pe coapse, apoi pe șolduri și pe fese. General slimming pas ajută la înmuierea fibrelor absorbite de celulită și la remodelarea siluetei.

  jet review uri pentru pierderea în greutate femei de slăbire al tamponului de tăiat racerback

  PASUL 3: netezirea sublimatoare După ce produsul a pătruns, glisați ambele mâini de-a lungul coapselor și feselor ca și cum ați fi îmbrăcat colanți, apoi de la șolduri la buric, ca și cum ați fi pus o centură. Acest pas, bazat pe psihomorfologie, constă în netezirea pielii prin desenarea siluetei sale ideale.