Dieta Volumetrics – de ce NU? Efectele negative ale acesteia

Dieta volumetrics, Dieta Volumetrics – de ce NU?

Conținutul

dr vikin pierdere în greutate alfaretta

Timp estimat de citire: 3 minute, 15 secunde Planul de alimentatie Volumetrics se bazeaza pe un fapt real, confirmat de experimente: omului ii place sa manance, iar daca ii dai de ales intre a consuma o cantitate mica de alimente si una mai mare, aproape de fiecare data va alege mancarea mai multa.

Conceptul Volumetrics Pentru ca mancarea ne face fericiti, iar spre deosebire de alte diete, Volumetrics nu vrea sa ne priveze de aceasta bucurie.

omega 3 slabeste

Creatoarea dietei, medicul dieta volumetrics Barbara Rolls, afirma ca infometarea si cenzurarea de la mancare nu va face decat sa ne transforme in niste oameni nefericiti si frustrati, care vor reveni la vechile obiceiuri alimentare nesanatoase cu si mai multa indarjire. Cuvantul cheie al dietei Volumetrics este satietatea.

stând în frig pentru a pierde în greutate

Se incurajeaza consumul de alimente ce te fac sa te simti plin, satul, deoarece s-a demonstrat ca organismul vrea sa primeasca cantitatile dorite, nu neaparat anumite produse. Dieta volumetrics este secretul Volumetrics!

pierdeți omelete de greutate

Ce mancam? De exemplu, alimentele bogate in grasimi au o densitate energetica crescuta, pe cand apa are densitate 0.

volumetrics-MPEG-4

Medicul recomanda consumul de alimente cat mai sarace in densitatea energetica, astfel ca mesele sa fie bogate, iar tu sa mananci atat cat poti, dar si sa slabesti!